MAGÁNSZÁLLÁS HELY

 • Kényelmes vendégszobák és apartman lehetőségek

  Vendégszobák: Kiadó szobáink a Kúria földszintjén találhatók. A 4 db, egyenként kétszemélyes, saját fürdőszobát tartalmazó vendégszoba mellett teakonyha és étkező, valamint akár 60 fő befogadására alkalmas közösségi terem és társalgó várja vendégeinket.
  Apartman: A Kúria földszintjén önálló apartman kerül kialakításra, fürdőkádas fürdőszobával, konyhával, étkezővel és nappalival családok számára.

  Parkolási lehetőség: A Kúria mellett ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. Az épület a mozgásában korlátozott vendégek számára is akadálytalanul megközelíthető.
   
 • Programok a Kúriában

  Feltöltés alatt..
 • Programok Nyíradonyban

  helyi műemlékek, turisztikai látványosságok megtekintése (Pusztatemplom, Görög Katolikus Templom, Római Katolikus Templom, Nyírségi táj), úszás és szaunázás, valamint teremsportolási lehetőségek a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban
 • Ligeti-túrák / Sóút túrák

  A Gúthi erdő és a Tisztavízi tavak természeti értékeire alapozva kínálunk az ide látogatóknak élményekben gazdag pillanatokat. Vendégeink fél vagy egész napos gyalogos túrák alkalmával szabad szemmel és távcsővel megfigyelhetik a tájegységünk gazdag élővilágát.
  A túra útvonala: Tisztavíz- Szatmári út- Gúthi erdő – Pusztatemplom- Fecske Ház- 14 km. 
  Indulás Tisztavízről gyalog vagy kerékpárral. Látnivalók: 4 ha-os vízfelület és mocsár található gazdag növény-és állatvilággal (150 éves ostorfa, 250 éves kocsányos tölgy, Szürke gém, Nagy kócsag, Jégmadár, Mocsári Nőszirom). A túráink - előzetes megbeszélés után - egyénileg és csoportosan is kizárólag kísérővel látogatható
   
 • Kerékpározás

  A Nyíradony és Debrecen közötti kerékpárút kiválóan alkalmas sportolási és turisztikai célú kerékpározásra. A kerékpárút mentén kifejezetten kerékpáros-menüvel szolgáló vendéglátóhelyek és kerékpáros szakszervizek is találhatóak.
 • Programok Debrecenben és környékén

  Feltöltés alatt...